Quiénes somos

RÚSTIQUES VALLNORD és una societat dedicada a la intermediació en la compravenda amb una experiència en el sector de més de 25 anys. Disposem de finques rústiques, propietats de prestigi, xalets, cases de poble, pisos, terrenys rústics, urbans i industrials. El nostre principal mercat són totes les comarques de la Província de Girona.

La nostra feina, a més de la intermediació en la compravenda, és la de gestionar i resoldre qualsevol problemàtica que pugui sorgir en aquestes propietats; tema legal, administratiu, assessorament en la creació de projectes de restauració, ampliació i direcció d’obres,…

El nostre objectiu és donar el millor servei als nostres clients, venedors i compradors, de forma professional i personalitzada per a la seva tranquil·litat, des del principi de la compravenda fins al final.

Si desitja vendre, comprar o demanar informació sense cap compromís estarem encantats d’atendre’ls

 

 

RÚSTICAS VALLNORD es una sociedad dedicada a la intermediación en la compraventa con una experiencia en el sector de más de 25 años. Disponemos de fincas rústicas, propiedades de prestigio, chalets, casas de pueblo, pisos, terrenos rústicos, urbanos e industriales. Nuestro principal mercado son todas las comarcas de la Provincia de Girona.

Nuestro trabajo, además de la intermediación en la compraventa, es la de gestionar y resolver cualquier problemática que pueda surgir en estas propiedades; tema legal, administrativo, asesoramiento en la creación de proyectos de restauración, ampliación y dirección de obras,...

Nuestro objetivo es dar el mejor servicio a nuestros clientes, vendedores y compradores, de forma profesional y personalizada para su tranquilidad, desde el principio de la compraventa hasta el final.

 

 

Si desea vender, comprar o pedir información sin ningún compromiso estaremos encantadas de atenderles.

Dades personals