2 Immobles

Casa/Xalet independent A Venda

Casa/Xalet independent a Boratuna s/n, Sant Marti de Llémena

375.000 €

Bonica casa de disseny en construcció molta llum i vistes a Llorà.La casa està ubicada en una parcel·la de 1.080 m2 amb una mica de desnivell, cosa que li permet quedar elevada i tenir unes magnífiques vistes i sol tot el dia! La casa de disseny està construïda a nivells amb estructura de formigó i ferro en planta baixa i separada amb dos grans cossos.A la planta baixa hi ha l'ampli pàrquing pensada també com a sala de maquines i habitació per fer celler.
La planta pis és de fusta amb materials de primera qualitat.Tenim tot l´habitatge a un sol nivell i està distribuïda en cuina oberta al menjador estar amb una gran porta corredissa que dóna accés a l´espectacular terrassa amb sol i vistes.A l'altra part del cos hi ha un bany i un safareig per fer, 2 dormitoris dobles i està preparat un altell per fer un ampli estudi o una altra habitació.Manca acabar tota la instal·lació elèctrica.
La casa pertany a la bonica zona de la Vall del LLémena on es respira pau i tranquil·litat, amb moltes rutes per anar a caminar o amb bicicleta ia uns 15 minuts de Girona.

  • 2 Dorm
  • 1 Bany
  • 168m²
Terreny / Urbanitzable A Venda

Terreny / Urbanitzable a Velers, Sant Marti de Llémena

69.000 €

Parcel·la d'uns 720 m² amb arracada en la part alta de la urbanització. La seva inclinació i ubicació li permet una construcció elevada que té unes boniques vistes a la vall i sol tot el dia!
La parcel·la se situa en LLorà, un bonic poble de la Vall del Llémena que es troba a només 8 minuts de Sant Gregori on hi ha tot tipus de serveis com a guarderia, escola, institut, supermercats, centre mèdic,.. . i a només 15 minuts de l'accés a l'autopista AP7.
És ideal per a viure tranquil i en contacte amb la naturalesa ja que la zona gaudeix de molts llocs bonics per a fer rutes a peu, amb bicicleta,... i ple de restaurants típics de la zona.
Una meravella a menys de 20 minutos de Girona!

  • 720m²
  • Terreny / Urbanitzable