1 Immobles

Masia A Venda

Masia a Sant Daniel-Vila Roja, Girona

685.000 €

Bonica masia reformada en la millor zona de Girona! La finca té una hectàrea de terreny aproximadament on trobem la casa de 2 plantes dividida en 2 habitatges totalment independents.
L'habitatge principal es distribueix e ampli rebedor que dona accés a una habitació, a la zona de safareig o traster, sala de maquines, 1 bany i a l'escala que accedeix a una habitació ideal per a rebost o celler i a la planta trepitjo on tenim 4 habitacions: 2 d'elles amb entresolat i una d'elles tipus suite amb vestidor. Tenim un altre bany i accedim a la cuina oberta amb el saló menjador que té xemeneia i accés a una altra part del jardí.
El segon habitatge és un apartament d'uns 71 m² que té rebedor, cuina per a menjar, 2 habitacions dobles i 1 bany.
La finca s'ha restaurat respectant el seu caràcter i elements originals que li donen molt encant. El preciós entorn combina jardí i bosc amb diferents espais per a destinar al descans, a l'hort,.. . i el millor és que disposa de tots aquests espais en una zona molt tranquil·la però a només 5 minuts a peu de Girona.
La zona de Sant Daniel és molt apreciada per la seva tranquil·litat, rutes per a anar a caminar o amb bicicleta i per la seva proximitat al Barri Vell de Girona on tenim tot tipus de serveis com a escoles, botigues, restaurants i diferents ofertes culturals.
És una peça única ideal per a viure i fer turisme rural!

  • 8 Dorm
  • 4 Banys
  • 387m²